voeding

belangrijk?

Hoe belangrijk is je voeding? Heel belangrijk, het is een onmisbaar onderdeel van onze dagelijkse leven. Voeding zorgt voor energie, met de juiste eetpatroon zorg je ervoor dat je genoeg brandstof hebt om de dag door te komen. Je zorgt ervoor dat je meer focus hebt en dat je helder kunt nadenken en correct kunt handelen.  

 

Gezond eten is voor de meeste van ons een uitdaging. Grote veranderingen hou je simpelweg niet vol.

Het is essentieel om je leefstijl in kleine stappen te veranderen.

Op deze manier is het mogelijk om op de langer termijn je leefstijl volledig aan te passen naar je wensen en behoeftes.

 

 

HOE START IK ?

Start door simpelweg je dag te plannen. De meeste van ons weten niet wanneer onze eerst volgende snack moment plaats zal vinden.

Door te plannen wanneer we weer gaan eten, maken we afspraken met onszelf en zijn we bewustwording aan het creëren. 

 

Het lichaam heeft baat bij een hoge stofwisseling. Je voelt je dan namelijk veel fitter en hebt meer energie. Hoe zorg je nu voor een gelijkmatige hoge stofwisseling?

 

Ga uit van 6 eetmomenten op een dag:

 1. Ontbijt
 2. Tussendoortje
 3. Lunch
 4. Tussendoortje
 5. Avondeten
 6. Tussendoortje

Deze 6 eetmomenten zorgen niet alleen voor minder trek in zoetigheid maar voeren het aantal verbrandingsmomenten op. Je lichaam blijft op deze manier goed functioneren.BODY SUPPORT

Tijdelijke oplossingen bieden tijdelijke resultaten.  

Om van blijvend resultaat te spreken, hebben we het over een leefstijl verandering.

Als leefstijl coach help ik jou de juiste stappen te maken naar een betere leefstijl waarin jij regie hebt over je gewicht.

 

Waarom gaat het dit keer wel lukken?

Veel crash diëten gaan uit van een lage energie-inname. Hierdoor raakt u snel kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje staan. Wanneer je stopt met een crash-dieet, en weer terug gaat naar een normaal eetpatroon vliegen de kilo’s er weer aan.  

 

Body Support is een voedingsprogramma, die je leert om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Doordat Body Support uit gaat van een optimale stofwisseling, kan je op een makkelijke en gezonde manier blijvend gewicht verliezen.

Aan de hand van jouw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon, kunnen wij jouw persoonlijke energiebehoefte bepalen. Hierdoor ontvang je een op maat gemaakt voedingsschema.

 

De menu's bestaan uitsluitend uit voeding die je in je eigen vertrouwde supermarkt kan vinden. Je krijgt iedere week een programma mee voor 7 dagen, met de bijbehorende boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. 

 

Lust je bepaalde producten niet?

Geen probleem, je krijgt meer dan 20 variaties per menu aangeboden.

Body Support zorgt voor:

 1. Blijvende resultaten                               
 2. Verantwoord bezig zijn
 3. Een grotere weerstand
 4. Een sneller herstel
 5. Meer energie
 6. Een sterkere geest
 7. Lekker in je vel zitten
 8. Een nieuwe leefstijl